«

»

okt 03

Eenmalige herdruk boek ‘Nauta’s van Woudsend’

Vorig jaar februari is in het Friese Scheepvaartmuseum in Sneek het boek ‘Nauta’s van Woudsend, grootschippers van Riga tot Rome’ gepresenteerd, geschreven door Lolle Piebe de Boer. Het boek beschrijft de ‘Gouden eeuw’ van Woudsend in de 18e eeuw op het gebied van scheepsbouw en scheepvaart, met leden van de familie Nauta als hoofdpersonen.

Het boek is niet in de winkel te koop, alleen bij de auteur te bestellen. De eerste serie boeken was eind vorig jaar geheel uitverkocht. Er is echter zoveel vraag geweest naar het boek, dat het Nauta-boek (eenmalig?) wordt bijgedrukt.

Het drukken vindt plaats via ‘printing-on-demand’, laten drukken wat er besteld wordt. Belangstellenden en liefhebbers van de plaatselijke geschiedenis kunnen contact opnemen met de auteur voor een exemplaar. Dit kan door een mail te sturen naar: nautawoudsend2@gmail.com.
Wacht niet te lang, uiterlijk 20 oktober dient uw bestelling binnen te zijn!

Het boek, A4 formaat, telt 225 bladzijden, kleuren- en zwartwit-afbeeldingen. De kosten per boek bedragen € 19,50, exclusief verzendkosten. Afhalen bij de auteur thuis in Haarlem is ook mogelijk.

Bron: www.woudsendonline.nl

Foto onder: Lolle Piebe de Boer tijdens de presentatie van het boek vorig jaar in het Fries Scheepvaart Museum (foto Siemon de Vries).

Permanente koppeling naar dit artikel: http://historiewoudsend.nl/eenmalige-herdruk-boek-nautas-van-woudsend/